Bijzonder evenement met Puy du Fou & Atlantische Loirestreek

EVENT INFORMATION

Date/Time
Date(s) - 28 October 2021
16:00 - 19:30

Location
De Efteling

Het Franse themapark Puy du Fou en de Atlantische Loirestreek nodigen u graag uit voor een heel bijzonder netwerkevenement, opgezet in samenwerking met Atout France en de Franse Kamer van Koophandel, rondom de spannende show Raveleijn* in de Efteling op 28 oktober 2021.

Dit evenement laat u kennismaken met de creativiteit en kwaliteit van het wereldberoemdePuy du Fou, dat al twee keer (!) is verkozen tot het “Beste park ter wereld”. Dankzij hunsamenwerking met de Efteling, kunt u de artistieke expertise die u te wachten staat in Frankrijk alvast ervaren in Nederland.

Ook de Atlantische Loirestreek zal laten zien wat voor pareltjes ze in huis heeft: kastelen, heerlijke wijnen, schitterende natuur, art de vivre en een breed cultureel aanbod. Bovendien leent deze streek zich uitstekend voor slow tourism.

Het belooft een inspirerende avond te worden vol ontdekkingen en nieuwe ontmoetingen. Of het nou voor uw vakantie, of voor een zakelijk evenement is, wij weten al wat uw volgende bestemming zal zijn!

PROGRAMMA
16.00 – Aankomst (via hoofdingang)
17.00 – Raveleijnshow
17.30 – Borrel met presentaties door Atlantische Loirestreek & Puy du Fou
19.30 – Einde evenement
NB: om toegang te krijgen tot het pretpark dient men een coronabewijs evenals een identiteitsbewijs te tonen bij de ingang.